guteisydafrika.blogg.se

Här kan man följa Barn-och fritidsprogrammet, Naturbruksprogrammet och Restaurang-och livsmedelsprogrammet och deras resa inför, under och efter deras APL i Sydafrika.

Lördag 7/3

Publicerad 2020-03-07 19:50:08 i Allmänt,

Idag eftersom Amanda fyllde år idag åkte de som ville till ett väldigt stort och vackert köpcenter som heter "Canal Walk Shopping Center". På vägen dit åkte vi igenom ett område som är ett av de fattigaste i Kapstaden. Inne i Canal Walk gick vi runt och shoppade på oss lite kläder. Vi gick även in på ett KFC och åt lunch. Vad vi tyckte om maten var lite blandat. Efter maten köpte vi varsin glass/ milkshake som var uppfriskande i hettan.
 
När vi var klara vid Canal Walk åkte vi till nedre delen av Table Mountain där vi bl.a. såg ett av de rikare områden med väldigt fina hus och dyra bilar. Utsikten var fantastisk där uppifrån. Vi kunde se nästan hela Kapstaden. När vi va där kunde vi se folk som åkte kite när från berget till stranden. Vi tog några bilder och åkte sen hem för att förbereda oss på att fira Amanda.
 
 
När vi väl kom hem hade vi ett "pool party" med lite pål och balonger. Lite senare började Ray med att förbereda kvällens "braai" (Sydafrikask BBQ). När vi hade ätit klart tog vi ut tårtan och sjöng happy birthday för Amanda.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela