guteisydafrika.blogg.se

Här kan man följa Barn-och fritidsprogrammet, Naturbruksprogrammet och Restaurang-och livsmedelsprogrammet och deras resa inför, under och efter deras APL i Sydafrika.

Hej och Välkomna

Publicerad 2020-03-04 20:17:49 i Allmänt,

Vi har nu varit här i sydafrika i 1,5 dygn och vi alla trivs väldigt bra! 

Resan hit var väldigt seg men det gick bra, vi åkte båt 3,5h buss ca 2h sammanlagt och flyg i 13h. Som ni förstår var det en lång resa med väldigt mycket väntan, vi reste sammanlagt 1,5 dygn. 

Igår när vi kom fram så fick alla sina rum, vi käkade även mat på primi, där även Jemilhar sin praktik! Vi var efter det på stranden och sen fortsatte vi hem till huset för att packa upp och ringa hem.  

Idag har vi varit och hälsat på våra praktikplatser runt om i stan, Amanda ska vara på en frisörsalong som heter Tosca, Alicia, Noa, David och Tea kommer att vara på Rainbowland som är en förskola här. Felix, Arne och Jemil kommer att vara på varsin restaurang runt om oss här. 

Det kändes bra för oss och våra handledare var trevliga och visade oss runt. Dem största utmaningarna för oss alla just nu är blandade men värmen, lite hemlängtan och språket är nog de som flureras mest i folks huvuden. Vi är indelade i mat grupper på fyra som lagar mat, handlar och diskar tre dagar i taget. 

Vi hoppas ni vill hänga med och imorgon kommer update om vad alla tycker om sin APL, ha det bäst, Alicia och Amanda 

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-03-07 08:27:19

Det låter toppen.Hoppas att ni alla får en super trevlig upplevelse .Lycka till gänget.
Hälsningar Anki och Kenneth

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela