guteisydafrika.blogg.se

Här kan man följa Barn-och fritidsprogrammet, Naturbruksprogrammet och Restaurang-och livsmedelsprogrammet och deras resa inför, under och efter deras APL i Sydafrika.

Första dagen på vår APL

Publicerad 2020-03-05 19:24:39 i Allmänt,

Idag har vi alla börjat på våra APL-platser och dom flesta är nöjda. barn- och Fritideleverna har bafunnit sig på olika avdelningar på förskolan Rainbow land. Resturangkillarna har varit på varsinn resturang som båda ligger nära havet. Under dagen har vi alla reflekterat över skillnader mellan Sverige och våra APL-platser här i Sydafrika. De flesta har att göra med hygienen för resturangerna och med pedagogiken samt kommunikationen mellan barn och vuxna på förskolan.
 
 
Idag har värmen varit upp emot 24 grader så efter vi kommit hem från praktiken landade de flesta av oss i poolen. Värmen är påtaglig och den gör en väldigt matt och trött så ingen av oss var så värst sugen på att laga maten ikväll så det blev en enkel pasta med skinksås..
 
Efter maten tog några en prommenad till Pick n Pay för att inhandla lite snacks och hushållsarticklar. När de kom tillbaka blev det lite kvällsfika med Sydafrikanska tårtor och ett bakverk kallat "Kooksister".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela